Foto: Starsport©

SUPERLIGA

MALI GRADSKI DERBI NA BRDU Kopitović: Pobeda bi nam mnogo značila

Fudbaler Čukaričkog Boris Kopitović rekao je danas da bi pobeda protiv Voždovca u predstojećem meču Super lige Srbije mnogo značila njegovoj ekipi, kako zbog uvećanja bodovnog salda, tako i na polju samopouzdanja pred nastavak sezone.

Fudbal
> 21:23h

"Voždovac je promenio tim, ali je zadržao jezgro ekipe. Opet, doveli su nekoliko zaista dobrih pojačanja, pa nas čeka težak meč. Ne bih pojedinačno isticao bilo koga u protivničkom timu, imaju pre svega sjajan kolektiv", rekao je Kopitović.

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Voždovac u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

"Znamo šta nam je činiti. Prvenstveno, pristup meču mora da bude kao u većini susreta u prvom delu sezone. Znamo koliko bi nam značila pobeda, ne samo zbog uvećanja bodovnog salda, već i na polju samopouzdanja pred nastavak sezone i seriju zahtevnih mečeva", rekao je Kopitović.

U prvom delu sezone Čukarički je posle velikog preokreta savladao Voždovac u gostima sa 3:1. Strelac ključnog pogotka u tom meču u 73. minutu, za vođstvo od 2:1, bio je upravo štoper Brđana.

"Ostao mi je taj meč baš u lepom sećanju, neka bude isto tako i ovoga puta. Imam osećaj za gol, ali samo da mi pobedimo, pa neka pogodi bilo ko. Ne bih imao ništa protiv da to budem ja", rekao je Kopitović.

Ekipa s Banovog brda je trenutno četvrta na tabeli Super lige sa 39 bodova, koliko ima i lučanska Mladost uz meč više. Na drugoj strani, Voždovac je na 11. poziciji sa 22 osvojena boda.

Čukaričkom će cilj ostati isti, borba za plasman u Evropu, a Kopitović je svestan ko je najveći konkurent njegovom timu do kraja sezone.

"Biće velika borba, a za vrat nam diše lučanska Mladost, i oni su se pojačali, igraju dobar fudbal, ali igramo i mi. Nikog se ne plašimo, ako nastavimo sa partijama iz prvog dela sezone, izborićemo plasman u Evropu", rekao je on.

Utakmica Čukarički - Voždovac igra se sutra od 13.00.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: