Foto: Printscreen/Nestali Srbija

apel porodice za pomoć

ČULI SU ZVUK VRATA I OD TADA SINA VIŠE NISU VIDELI! Misteriozni nestanak Nebojše (25) iz Sombora! DA LI STE GA VIDELI

Društvo

Nebojša Karan (25) iz Sombora poslenji put je viđen 9. februara kako izlazi iz svoje kuće i od tada mu se gubi svaki trag. Nestao je bez mobilnog telefona, a porodica je očajna bez svog sina i bilo kakve informacije o njemu već 16. dan.

Prema rečima majke Radmile u porodici vladaju dobri i harmonični odnosi, a na dan nestanka Nebojša je bio u kući sa ocem i starijim bratom.

Kao i sve prethodne i taj dan proveli su mirno i uobičajeno. Nebojša se čuo sa kumom jer je dobio kumče i planirao je da uskoro vidi bebu.

Otac i brat su čuli zvuk vrata i pomislili su da je izašao napolje. Od tada ga više niko od njegovih nije video.

foto: nestalisrbija.rs Printscreen

- Nije poneo mobilni telefon i sve brojeve smo proverili, ali niko ništa ne zna. Sve je misterija. Verujem da policija radi svoj posao. Ali... predugo je to sada već... 16. dan - zabrinuta je majka Radmila.

Porodica se organizovala i obilaze sva mesta na kojima bi mladić mogao biti.

- Organizovali smo se familijarno, ali tu su i komšije i Nebojšini školski drugovi i sve obilazimo, i napuštene kuće i kanale. Međutim, ne znamo više šta da mislimo i gde da ga tražimo. Ovo je jednostavno misterija. Nestao je, nema ga - kazala je Radmila Karan juče i još dodala da je uverena da bi joj se sin javio da može.

Nebojša Karan je visok 180 centimetara, ima 84 kilograma, crnu kosu i braon oči.

U trenutku nestanka iz porodične kuće u Somboru na sebi je imao teksas farmerke, crni džemper, sivo crne patike "nike" i crnu jaknu.

(Kurir.rs/Blic)