Foto: Profimedia

ŽESTOK SKANDAL TRESE OSTRVO

BAHANALIJE SA OSAM DEVOJAKA! Fudbaler Liverpula pravio RAZVRATNE ORGIJE sa maloletnicama! Za usluge zvezde Instagrama izdvojio 3.500 EVRA! (FOTO)

Natanijel Klajn, fudbaler Liverpula koji se trenutno nalazi na pozajmici u Bornmutu, našao se u središtu skandala koji potresa Ostrvo.

Fudbal
> 16:27h

27-godišnji defanzivac je za sebe i svoje drugare organizovao orgije u Marbelji u Španiji. Veliki skandal je izbio kada je u medije procurila informacija da su na ovoj razvratnoj žurci bile i dve maloletnice.

foto: Profimedia

Za bahanalije sa devojkama Klajn je izdvojio nekoliko desetina hiljada funti!

Defanzivac je plaćao devojkama da dođu na "druženje" sa njim i njegovim drugarima. Platio im je put, smeštaj, piće, hranu i ostale usluge... Za najpopularniju cicu, zvezdu Instagrama Estel Morain, izdvojio je čak 3.500 evra!

Osim što su orgijali, uživali su i u alkoholu i raznim drogama - prenose engleski mediji.

"Grupa devojaka se nije poznavala. Jedino su se tinejdžerke znale od ranije. One nisu mogle da veruju da je Klajn fudbaler s obzirom na to kako se ponaša", rekao je za "San" neimenovani izvor.

Klajn je devojke upoznao u nekim ranijim izlascima i kasnije im je obećao putovanje sa plaćenim troškovima. Nije poznato koliki je tačno bio ceh, ali zna se da je Estel bila najskuplja.

Klajn je fudbaler Liverpula, a Klop ga je pred start sezone prosledio na pozajmicu u Bornmut. Ove sezone je odigrao 13 utakmica i nije imao neki poseban učinak na njima.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: