Foto: Profimedia

HOLIVUD SE TRESE

DEP TUŽI BIVŠU ŽENU! Kleveta će Amber koštati 50 MILIONA: Glumac jedva čeka da opere ime!

Pop kultura

Džoni Dep podneo je u petak tužbu u Okružnom sudu u Ferfaksu u državi Virdžinija. Kako pišu strani mediji, on je "krenuo po" bivšu ženu Amber Herd, zbog članka koji je ona napisala za "Vašington post" o navodnom zlostavljanju u porodici. Iako se njegovo ime nigde ne pominje, i više je nego očigledno da je mislila na njega.

"Klevete su bile samo deo razrađene prevare koja je izazvala pozitivan publicitet za Herdovu i pospešili joj karijeru", navodi se u tužbi, dok je Dep pretrpeo brojne finansijske gubitke zbog optužbi, uključujući i izbacivanje iz nastavka filma "Pirati sa Kariba".

foto: Profimedia

U članku koji je objavljen u decembru prošle godine Amber je navela da je ostala bez glavne uloge u jednom filmu i ugovora s poznatim modnim brendom jer je izašla u javnost sa optužbama o zlostavljanju.

Njen advokat Erik M. Džordž rekao je Piplu da je tužba neozbiljna i nazvao ju je "poslednjim Džonijevim pokušajem da ućutka Amber Herd". Depov advokat, sa druge strane, izjavio je za isti magazin da se on i njegov klijent "raduju predstavljanju videa, fotografija i svedočenja ljudi koji će očistiti Depovo ime".

Podsetimo, Amber i Džoni upozali su se 2011. godine. Venčali su se 2015, a 2017. već bili i zvanično razvedeni. Amber je u maju 2016. optužila glumca za nasilje, uz fotografiju s modricama na licu.

foto: Profimedia

Tada, poznatom glumcu je bilo zabranjeno da joj prilazi.

foto: Prodimedia

Kurir.rs/Nme.com/Foto: Profimedia