Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

SRPSKI PREDSTAVNIK EVROVIZIJE ZA 2019. GODINU JE NEVENA BOŽOVIĆ: Evo kome je pevačica posvetila pesmu! EMOTIVNA DO KRAJA!

Pop kultura
> 00:56h

Nevena Božović predstavljaće Srbiju u Izraelu 14. maja. Sa pesmom "Kruna" boriće se u Tel Avivu da svojoj zemlji obezbedi najbolji plasman.

Ovo je prva kantautorska pesma pevačice koju je posvetila svom suprugu Nikoli Ivanoviću. Nevena je jedva uspela da izgovori nešto nakon proglašenja, a pobednici su u isti mah krenule i suze radosnice.

foto: Printscreen

- Ja moram svima da se zahvalim, ovo je pesma za mog Nikolu, poručila je Nevena kroz suze i otkrila da je numeru posvetila svom izabraniku Nikoli Ivanoviću, pilotu iz Budve.

foto: Damir Dervišagić

Emotivna plavuša, zaplakala je još kada je bilo poznato prvih 50 odsto glasova, odnosno kada je po glasovima stručnog žirija ona dobila najveći broj poena. Kada su se dodali glasovi publike, Nevena je odnela ubedljivu pobedu na ovogodišnjoj Beoviziji.

foto: Printscreen

Božovićeva je u toku nastupa iz bekstejdža istakla da joj je porodica najbitnija. Do sada je dva puta bila na Evroviziji, jednom na dečijoj, a drugi put na "pravoj" sa svojih 18 godina. Ovo je treći put da će se takmičiti na Eurosongu, pa i ne bi čudilo da ovo za pevačicu bude "treća sreća".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić