Foto: Printscreen

Snimljen dokumentarac

STRAVIČNA SVEDOČENJA ŽRTAVA KRALJA POPA! DŽEJMS JE IMAO 10 GODINA: Dok sam spavao, oralno me je zadovoljio! VEDU JE BILO 8: Skinuo me je i mazio po genitalijama! DETALJI KOJI ĆE ZGROZITI JAVNOST! (VIDEO)

Pop kultura

Iako Majkl Džekson već 10 godina nije živ, ponovo se našao na meti medija zbog optužbi za zlostavljanje dece.

Javnost je, i dok je kralj popa bio živ, bila zgrožena detaljima iz njegovog privatnog života, a sada se otkivaju jezivi detalji sa ranča "Nedođija". Prvo ga je njega kućna pomoćnica optužila da je bio pedofil-predator, a sada je snimljen dokumentarac „Napuštanje Nedođije“, u kojem su dva mladića ispričala da su bila njegove žrtve.

foto: Printscreen

Dokumentarac je dodatno podgrejao tračeve koji ne jenjavaju već deset godina nakon njegove smrti, a glavni akteri dokumentarca su Ved Robson i Džejms Sejfhak, kao i njihove porodice.

Naime, Džejms je rekao da je Majkla upoznao kada je imao 10 godina i pozvao da ide s njim na turneje.

"Majkl mi je rekao da niko neće saznati, a da ako se sazna, da će njegov i moj život biti gotov. To mi je stalno ponavljao. Sve je krenulo od poljupca pa sve do dodirivanja genitalija. Jedno jutro sam se probudio i rekao mi je da me je on oralno zadovoljavao dok sam spavao. Naravno, rekao mi je da mu je to bio prvi put s nekim ko je mojih godina", ispričao je Sejfhak u dokumentarcu.

I Ved Robson je bio, kako je ispričao, žrtva seksualnog napastvovanja kada je imao samo pet godina.

foto: Printscreen

"Kada sam napunio osam godina, pozvao me je da budem gost na njegovom ranču „Nedođija“. Moja porodica i ja otišli smo zajedno, a prvu noć moja sestra i ja smo spavali u Majklovom krevetu. Sledeće jutro, moja porodica je otišla u posetu Velikom kanjonu na nekoliko dana, a ja sam ostao sam sa Majklom na ranču. Prvo smo razgovarali, postajao je sve prisniji. Prvo me je samo grlio, a onda je stavio ruku na moje koleno. Potom je prešao na genitalije. Svukao me je i naterao me da ga ručno zadovoljim", ispričao je Ved.

To da nešto nije u redu sa pevačem, primetili su i roditelji koji su od početka sumnjali u Majklovo ponašanje, a onda su im dečaci i priznali. Zgroženi roditelji su u dokumentarcu posvedočili da kada su ga optužili da je seksualno iskorišćavao dečake. Ono što je šokiralo roditelje jeste i Majklov odgovor da mogu da pričaju šta hoće, ali da oni nemaju nikakve dokaze protiv njega.