Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DOPISIVALI SMO SE 5 GODINA! Uvek mi se sviđala, a 10 PUTA sam je ISPALIO za viđanje: Pčelar iz Kupinova otkrio detalje ljubavne priče sa UDATOM SUZANOM PEROVIĆ!

Rijaliti
> 00:00h

Miki Đuričić ne krije koliko je opčinjen Suzanom Perović! Kako kaže, ona mu se uvek dopadala, ali je pre "bio lud" i zato se među njima nikad ništa nije desilo, sve do sada kada ih je sudbina ponovo spojila.

"Poznato je da je ona jedna od najlepših žena stare Jugoslavije. '84. je bila u Askama, a ja sam tad bio malo dete i rekao sam: 'Bože, što je lepa ova žena'... Suzana i ja smo se upoznali pre desetak godina u jednoj emisiji, posle smo bili u jednom rijalitiju... zadnjih 5 godina samo se dopisivali, ja sam se udvarao..." pričao je u jednoj emisiji Miki pa istakao da je deset puta trebalo da se vide a on bi svaki put "ispalio", a ona, za razliku od njega, samo tri.

Jednom se čuo sa njom i jednom zajedničkom drugaricom i trebalo je svi zajedno da se nađu. Rekao im je da će im se javiti za deset minuta.

"Zvao sam posle šest meseci", otkrio je on, koji je siguran da ih je na kraju spojio rijaliti u kojem sada borave.

Kako napominje, oni nisu obelodanili da su zajedno.

"Mi smo obelodanili da se volimo! Šta?" brecnuo se on, pa potegao priču kako je isto tako imao devojku u školi, sa kojom se šetao i eventualno ljubio u obraz.

foto: Printscreen

"Meni je samo važno da sam srećna. I jesam", istakla je sa druge strane Suzana.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Printscreen