Foto: Profimedia

bolje da ne igra za gaučose

MESI, SRAM TE BILO! STIDI SE! Zvezda Barselone postavila SKANDALOZNE USLOVE za povratak u reprezentaciju! U Argentini KIPTE OD BESA!

Lionel Mesi se vraća u reprezentaciju Argentine, a argentinski mediji tvrde da je zahtevao da mu se ispune posebni uslovi kako bi ponovo obukao dres nacionalnog tima.

Fudbal
> 14:27h

Prvi put nakon debakla na Svetskom prvenstvu Mesi se našao na spisku reprezentacije. Novi selektor Lionel Skaloni uvrstio je zvezdu Barse u tim za prijateljske mečeve protiv Venecuele i Maroka.

Međutim, argentinski mediji prenose da je za povratak u reprezentaciju postavio neverovatne uslove, koji su razbesneli tamošnju javnost.

foto: Profimedia

Mesi će putovati u Afriku samo ako se obezbede sledeći uslovi:

- Novinari neće imati dozvolu da uzimaju izjave od njega i niko ne sme da ga fotografiše.

- Navijačima i fudbalerima Maroka će biti zabranjeno da prave selfije sa zvezdom Barselone.

- FS Argentine i Maroka su morali da naprave poseban dogovor... Naime, igrači Maroka neće smeti agresivno da igraju protiv Mesija. Biće im naglašeno da startuju blago i da ga izbegavaju... Dakle, niko ne sme da ga dira.

FS Argentine je obećao rivalima da će Mesi odigrati najmanje 60 minuta na meču.

foto: Profimedia

Ovo je itekako naljutilo javnost u Maroku, ali i u Argentini. Argentinski mediji su danas objavii da Mesi ovim potezima samo još više stvara sebi pritisak i netrpeljivost sa strane navijača. Poručuju mu da je bolje da ne igra za reprezentaciju ako će ovako da se ponaša.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: