Foto: Profimedia

NEPREPOZNATLJIV

NEKADA ZAVODNIK, A DANAS KAO SKITNICA: Mel Gibson se zapustio! (FOTO)

Holivudska zvezda je izgledao potpuno zapušteno - u pocepanim farmerkama, izbledeloj majici, neobrijan, s jaknom za broj većom i u sandalama, koje su su otkrile njegove nožne prste

Pop kultura

Jedan od najomiljenijih i najpoželjnijih holivudskih glumaca svih vremena Mel Gibson više ne mari preterano za svoj izgled! Zvezda filma "Pobesneli Maks" i "Hrabro srce" snimljen je ispred supermarketa u Malibuu, a na fotkama izgleda gotovo neprepoznatljivo!

foto: Profimedia

Slavni australijski glumac svojom pojavom šokirao je mnoge, počev od svojih fanova do velikog broja žena koje su bile zaljubljene u njega. Gibson je uhvaćen prilikom kupovine u jednom supermarketu u Malibuu, blizu svog doma, dok je ubacivao namirnice u automobil.

foto: Profimedia

Holivudska zvezda je izgledao potpuno zapušteno - u pocepanim farmerkama, izbledeloj majici, neobrijan, s jaknom za broj većom i u sandalama, koje su su otkrile njegove nožne prste.

Upravo to je zgrozilo njegove fanove, pa su na društvenim mrežama počeli da ga kritikuju i savetovali ga da poseti pedikira.

foto: Profimedia

- Sve mogu da razumem, i ovakav autfit, u kojem više podseća na skitnicu nego na glumca, ali ove neuredne nokte ne mogu. Izgleda kao da je hodao kroz pustinju. Obavezno kod pedikira! - napisala je na Instagramu jedna od njegovih obožavateljki.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Profimedia