Foto: Profimedia

saznajemo

POKOJNI LUK PERI 12 GODINA KRIO JE OVU VELIKU TAJNU OD JAVNOSTI: Isplivao LJUBAVNI ŽIVOT Dilana iz Beverli Hilsa! A ONDA SE I ONA OGLASILA! (FOTO)

Pop kultura
> 15:04h

Dilan iz kultne serije "Beverli hils", ili Luk Peri, preminuo je u svojoj 52. godini života, a ova vest potresla je Holivud.

Glumac je uspešno krio svoj privatni život od očiju javnosti, pa su se mnogi pitali da li je holivudski zavodnik imao devojku u trenutku smrti.

Ispostavilo se da je Luk 12 godina bio u vezi sa Vendi Medison Bauer pa i da su bili čak i vereni, a par se samo jednom pojavio zajedno u javnosti i to u aprilu 2017, ali glumac nikada nije rekao ko je bila nepoznata brineta.

Vendi je ipak rešila da se posle njegove smrti obrati javnosti, progovrivši o tome kako se oseća i koliko je bila srećna sa holivudskim šarmerom.

foto: Profimedia

"Želim da se zahvalim svima na ljubavi i podršci. Brojne priče o Lukovoj velikodušnost i i dobroti pomogle su mi u ovom teškom periodu. Poslednjih 11 i po godina sa njima su najsrećnije u mom životu, i zahvalna sam što sam imala to vreme sa njim. Takođe želim da se zahvalim njegovoj deci, prijateljima i porodici. Naše živote je dotakao jedan zaista poseban čovek. Užasno će nam nedostajati", rekla je ucveljena brineta za magazin "Pipl".

Podsetimo, pre Vendi, Luk je bio u braku sa Rejčel Mini Šarp, sa kojom se venčao 2003. godine, a iz te ljubavi dobili su sina Džeka (21) i ćerku Sofi (18).

foto: Profimedia

Kurir.rs, Žena / Foto: Profimedia