Foto: Ana Paunković

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU

KIJA PODSETILA ANABELU NA PAKLENU PROŠLOST, A ONDA I BIVŠEM MUŽU ZAPUŠILA USTA! Najavila opasno raskrinkavanje: Ćutao je i slušao kako me pljuju, MALA BUBAŠVABA! (FOTO)

Stars

Sa namerom da stavi tačku na razne gradske priče, Kristina Kija Kockar putem društvene mreže Instagram obelodanila je "zaboravljene detalje iz prošlosti". Ona je, naime, podelila nekoliko snimaka u kojima je glavni akter Anabela Atijas, majka Lune Đogani, sa kojom ju je bivši muž Sloba Radanović prevariju u rijalitiju.

Nakon brojnih Anabelinih žalbi o tome kako je samo njena ćerka prošla kroz pakao zbog ljubavnog trougla koji se formirao, Kija je istakla šta je sve o njoj i njenom braku izgovoreno, pa priču zaključila rečima:

"Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene."

Kada je videla podršku bivšeg, koji je njenu Instagram priču podelio putem svog profila i dodao: "Bio bi red", rešila je da nastavi raskrinkavanje.

foto: Printscreen/Instagram

"Podržao? Pa on je direktan krivac zbog svega što su mi radili, od ovih do njegove porodice i prijatelja... i sam on... Doći će i njegova kompilacija", poručila je ona.

"Mada, videli ste ga kao malu bubašvabu kako ćuti i sluša dok mu pljuju tadašnju ženu. Sad kao podržao", oštro je odbrusila bivšem ona.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković