kapiten podseća

INCIDENTI SU NAS IZBACIVALI SA VELIKIH TAKMIČENJA: Dušan Tadić se pred Portugal setio Đenove i Albanije (KURIR TV)

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da očekuje povoljan rezultat protiv Portugala u Lisabonu u kvalifikacionoj grupi za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Fudbal

Srbija će gostovati Portugalu u svojoj prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Portugal je već igrao jednu utakmicu, nerešeno sa Ukrajinom (0:0).

"Ako se pogleda prošlost, imali smo mnogo problema sa incidentima i oni su nas izbacivali na prethodnim takmičenjima, Đenova, Albanija i tako to. Svesni smo da možemo da napravimo problem Portugalu, ali treba ići korak po korak. Verujemo u sebe i nadamo se dobrom rezultatu. Ovo je najteže gostovanje i ne smemo previše da pretimo Portugalu. Želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, to nam je cilj i učinićemo sve da do toga dodjemo, iako neće biti lako", rekao je Tadić.

Tadić je naveo da mu je nebitno na kojoj će poziciji igrati i da je najbitnije da najbolje moguće odgovori svakom zadatku i da se prilagodi na njega, upitan za ulogu u reprezentaciji i klubu za koji nastupa.

Utakmica Portugal - Srbija igra se u ponedeljak od 20.45 na stadionu Benfike u Lisabonu.

Kurir sport