Foto: Instagram/Profimedia

neverovatna transformacija

IMALA JE 120 KILOGRAMA I OD STIDA NIJE SMELA DA IZAĐE IZ KUĆE! Bila je očajna i nesrećna, a onda je rešila da promeni svoj život: Jelena Dokić je SMRŠALA ČAK 40 KILOGRAMA za četiri meseca! (FOTO)

Jelena Dokić, proslavljena australijska teniserka srpskog porekla, doživela je veliku transformaciju. Nekada četvrta teniserka sveta za samo nekoliko meseci smršala je čak 40 kilograma!

Tenis
> 14:42h

Kada se povukla iz tenisa počeli su Jelenini problemi sa kilogramima. Godinama je živela i hranila se nezdravo. Bila je nesrećna, nesigurna, a utehu je pronalazila u hrani. Ljudi su bili u potpunom šoku kada su videli da Jelena, koja je važila za jednu od najatraktivnijih teniserki, ima čak 120 kilograma. Zbog izgleda i komentara koji su kružili na društvenim mrežama bilo ju je sramota da izađe iz kuće.

Onda je odlučila da promeni svoj život iz korena. Rešila je da vrati svoju kilažu iz igračkih dana. Ušla je u program za mršavljenje i na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima se može videti napredak.

Njena transformacija je impresivna. U oktobru 2018. je imala 120 kilograma, a sada ima 80. Cilj je da se vrati na staru kilažu - 66 kilograma.

Jelena konačno izgleda srećno i ispunjeno.

"Mislila sam da je vreme da se suočim sa osuđivanjem, negativnošću i kritikom koja potiče od javnosti i na društvenim mrežama i da stavim sebe i svoju borbu pred oči svih ljudi, da bih inspirisala, motivisala druge i da im pomognem, posebno ženama.

Fotografija sa leve strane i sa početka puta gubitka kilograma je teška i za postavljanje i za gledanje. Živela sam nezdravo i nesportski, ali važnije od toga je što sam bila nesrećna i bez samopouzdanja. Nisam želela da izlazim iz kuće i čak sam odbijala prilike da radim jer sam bila nesigurna i nesrećna. A onda se moj život promenio", napisala je Jelena.

Jelena Dokić je zaočela program za mršavljenje koji je osmislila Dženi Krejg.

"Nisam znala da sam za to kada sam započela sa ovim programom, ali veoma brzo sam otkrila koliko je lako i zgodno i kako je zapravo hrana ukusna. Volela sam i činjenicu što su svi moji obroci spremljeni gotovo bez potrošenog vremena i imala sam više od 70 obroka da izaberem bez da da ugrozim pohod ka gubitku kilograma. Omiljeni deo procesa bila je činjenica da imam sopstvenog stručnjaka koga viđam jednom nedeljno i koji me podržava na mom putu. Ovakva podrška menja život".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: