Foto: Pritnscreen

BIVŠI UČESNIK RIJALITIJA PROGOVORIO O TAJNOM PLANU ALEKSANDRE I DAVIDA: Tačno je to što priča Subotićeva, meni je NA VRATIMA Dragojević lično potvrdio!

Rijaliti

Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je napala svog bivšeg verenika Davida Dragojevića kako je lažov, folirant i ljudsko dno pošto ju je 3 dana posle njene diskvalifikacije zamenio Anom Korać. Međutim, bivši stanovnik Imaginarijuma, Petar Tojagić, izneo je nove detalje onoga što se dešavalo u kući nekoliko dana nakon odlaska Subotićeve.

On je siguran da postoji "neka igra" između bivših ljubavnika, jer ga je Dragojević molio da prenese Aleksandri da je voli i da sve što radi - radi zbog rijalitija.

On je meni rekao pred izlazak da pozdravim Aleksandru i da joj kažem da je voli i da se ništa ne brine, da će sve raditi zbog rijalitija. Njih dvoje su stvarno lažirali tu veridbu, znam priče od ranije, sve zbog fanova i da bi imali glasače. Mislim da se David stvarno zaljubio u Anu, to ne osporavam, ali neka igra je u pitanju to sigurno - rekao je Petar.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen