VAN SEBE OD BESA

SUBOTIĆEVU JE ROĐENA MAJKA PODVODILA? LJUBA PALA U TRANS ČIM JE OVO ČULA! Nema šta joj nije rekla: Ti si na nivou deteta od 10 GODINA, jedno zlo i MOJA NAJVEĆA KAZNA! (VIDEO)

Rijaliti

Aleksandra Subotić ispričala je pred svima kako je majka na sve načine pokušavala da je spoji sa imućnim muškarcima, čak i onda kada je bila u vezi sa Davidom Dragojevićem.

Ljuba je to teško podnela, te je velikom brzinom izašla iz kuće i zaplakala. Mikiju Đuričiću jadala se urlajući. Jedva je udisala vazduh.

"Znaš šta Miki, ja ću nju da ubijem! Kako može tako da kaže? Ona je stvorenje koje gazi leševe. Ja ako krenem da pričam ubiće nekog. Neka ide sve preko mojih leđa... Zlo sam rodila. J*bo mi pas mater", govorila je ona.

foto: Printscreen

"Ja sebe ne poštujem, jer dopuštam da mi ovo rade. Ja sam sebi rodila zlo! Ovo je moj najveći neprijatelj na svetu, ovo je najveća kazna na svetu. Ja sam majka, strašno... Ne mogu više da je slušam kako laže. Miki mi je rekao da si ti osoba koja gazi leševe. Od 12 godine se takmičiš sa mnom. Kad sam htela da te vodim kod psihijatra, ti si oduvek bila predmet socijalne službe, postoje dokazi da si emotivno na nivou deteta od 10 godina. Ti veruješ svima slepo! To ti radiš. Trčiš za lažnim obećanjima", pričala je Aleksandri i dalje uznemirena Ljuba.

"Konstantno me je spajala sa nekim imućnim momcima, pa čak i kada sam bila u vezi. Svi znaju o kome pričam", držala se Aleksandra svoje izjave, i nije popuštala.

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Damir Dervišagić