Foto: Printscreen YT

ŠOK!

PLESAO ZA 300 $ ZA BOGATE AMERIČKE BAKUTE KOJE VOLE MLADIĆE: Procurio snimak kako David u KOŽNIM, USKIM pantalonama BEZ MAJICE ludački đuska (VIDEO)

Rijaliti

David Dragojević, otkako se u rijaliti vratila njegova bivša verenica Aleksandra Subotić, ne prestaje interesovanje za bivšim fudbalerom, pa tako isplivavaju tajne iz prošlosti.

Sada se pojavio snimak iz Amerike gde je otišao kako bi, kako je rekao, zaradio za njega, Aleksandru i njenu ćerkkicu, koju je naučio da ga zove tata.

Aleksadnra ga je sada optužila da je on u stvari pobegao za Ameriku, dok se David pravdao da je morao da ide kako bi zaradio novac koji je ona nemilice trošila.

Na snimku koji je sada procurio u javnost vidi se kako David đuska u crnim, uskim kožnim pantalonama.

Kurir je prvi pisao da je David preko okeana otišao kako bi navodno igrao za starije bogatije dame koje vole mlađe muškarce.

"Ma, taj sve radi za novac. On je sladak dečko, ima odlično telo, a to starije žene žele da vide. One organizuju razne žurke po klubovima gde on dolazi i pleše za njih u izazovnim kombinezonima u kojima njegovi mišići dolaze do izražaja. Pravila su jasna, nema seksa, ali ima dodirivanja. Njemu se to dopada jer za sat vremena može da uzme i do 300 dolara. On taj posao profesionalno odradi i svi budu zadovoljni", tvrdio je naš sagovornik.

Kurir.rs/Foto Printscreen