Foto: AP

NBA

MAESTRALNOM JOKIĆU ZA DLAKU IZMAKAO TRIPL-DABL: Denver slomio San Antonio i zalečio rane posle poraza od šampiona NBA lige (VIDEO)

Košarkaši Denvera slavili su protiv San Antonija sa 113:85 i zalečili rane posle poraza od Golden Stejta.

Košarka
> 10:24h

Golden Stejt Voriorsi ubedljivo su savladali Denver Nagetse u direktnom duelu za prvo mesto Zapadne konferencije NBA lige, te su noćas Jokić i ekipa imali motiv više za trijumf.

Može se reći da su rane zalečene pošto je Denver upisao 52. pobedu u sezoni.

Bili su bolji Nagetsi i u prvoj četvrtini, ali do velike prednosti došli su do poluvremena. Ubacili su 33 poena u drugoj četvrtini, a uspeli da svedu Sparse na samo 19 pa su do kraja samo održavali prednost.

Efesu večerašnja utakmica (19.30) s Armanijem u poslednjem kolu Evrolige, a gostima znači - sve. Oni moraju da pobede i nadaju se da će im se poklopiti i neki drugi rezultati kako bi se dokopali četvrtfinala. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Armani.

Nikola Jokić bio je najefikansiji u Denveru i od novog tripl - dabl učinka delila ga je samo jedna asistencija. Srpski košarkaš meč je završio sa 20 poena, 11 skokova i devet asistencija uz samo jedan promašaj iz igre i to kada je pokušao da poszigne trojku i jedno promašeno slobodno bacanje.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: