Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

LIGA ŠAMPIONA

BARSA POŠTUJE ĐAVOLE Rakitić: Dali su tri gola u Parizu i to je bilo neverovatno, videli smo koliko su bili dobri

Vezni fubaler Barselone Ivan Rakitić smatra da njegova ekipa treba da poštuje Mančester Junajted sa kojim će se susresti u četvrfinalu Lige šampiona.

Fudbal
> 14:41h

Izabranici Ole Gunara Solskjera u osmini finala eliminisali su Pari Sen Žermen, kada su nadoknadili dva gola zaostatka iz prvog susreta i ukupnim rezultatom 3:3 proši dalje, na šta ni Hrvat nije ostao ravnodušan.

"Videli smo koliko su bili dobri. Znamo koliko su engleski klubovi trenutno jaki, Junajted ima dobre rezultate. Dali su tri gola u Parizu i to je bilo neverovatno. Moramo da ih poštujemo zbog tog preokreta, organizacije, kao i zbog borbenosti tima u kojem ima mnogo mladih igrača", rekao je Rakitić, a prenose španski mediji.

Hrvatski fudbaler dodao je da ima veliko poštovanje prema Britancima i njihovoj starsti prema fudbalu zbog koje su stadioni uvek puni.

"Morate da znate svoju najbolji stranu, a čini se da to Solskjer očigledno zna. Ako se borite, igrate kontranapade, to znači da radite najbolje", rekao je vezista Barselone.

On je istakao i da bi mnoge ekipe žele da igraju kao katalonski klub.

"Mnogi timovi bi želeli da igraju i da imaju posed kao Barselona. Ako imaš posed i na kraju izgubiš utakmicu, to onda ništa ne znači i nisi srećan", zakljčio jer Rakitić.

Prvi meč cetvrfinala Lige šampiona između Junajteda i Barselone igra se 10. aprila na Old Trafordu, a revanš je sest dana kasnije na Kamp Nou.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: