Foto: Printskrin/Facebook

Užas

MLADIĆ IZ KIKINDE ZLOSTAVLJA KRAVE: Vezane životinje udara pesnicom i šutira

Nasilnik Fondacija pokreta Levijatan objavila je snimak stravičnog zlostavljanja, na kojem se vidi kako se D. N. iživljava nad nedužnim životinjama

Društvo
> 15:41h

D. N. (26) iz Padeja kod Kikinde stravično zlostavlja i bije životinje na imanju svojih roditelja! Fondacija pokreta Levijatan objavila je snimak zlostavljanja na kojem se vidi kako se dotični mladić iživljava nad kravom!

foto: Printskrin/Facebook

Na snimku D. N. stoji pored ograde i viče: "Dođi, dođi! Gde je oko? Dođi, pi*ko!" i potom krvnički pesnicom udara, ali i šutira kravu, koja je u oboru i vezana je. Iz Levijatana navode da je nasilnik sin ljudi koji drže to imanje i da jadne životinje napada iz čiste obesti. - Nasilnik sa snimka bije životinje na svom imanju, tačnije, pošto je 1993. godište, na imanju svojih roditelja, koji sigurno sve to nisu stekli maltretirajući životinje koje su im pružile tako lepo sređeno imanje, a i putovanja na Zlatibor i lepa kola ovom njihovom jadnom okotu od sina. Ti si, momčino ljudska, sve sem muškarac, do čoveka nisi ni prišao, a svaka od tvojih mučenih životinja od čijih prinosa se daviš u alkoholu vrednija je od tebe - navode iz Levijatana.

https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/videos/2407531609260024/

Iz Fondacije pokreta Levijatan dodaju da se raduju podizanju krivične prijave. - Ima indicija i da se na druge bolesne načine "zabavljaš" sa životinjama, te molimo sve ljude koji znaju nešto o ovoj junačini da nam jave - poručili su oni. Kako nezvanično saznajemo, mladić koji tuče životinje nije baš prijatan ni prema ljudima, a meštani se žale da je čak zlostavljao i ljude. Prema nezvaničnim informacijama, D. N. je odranije poznat policiji upravo zbog nasilničkog ponašanja prema ljudima.

Kurir.rs/ M. B. Foto: Printskrin/Facebook