Foto: Youtube/Printscreen

ceo svet joj se srušio

BRITANKA NA FEJSU NAPISALA BIVŠEM MUŽU DA JE IDIOT, PA JOJ SADA PRETI ZATVOR: Uvredila i njegovu novu suprugu, pa žestoko zažalila!

Britanka Lale Šaraveš (55) mogla mogla bi da završi iza rešetaka u Dubaiju jer je na Fejsbuku 2016. godine komentarisala novu ženu svog bivšeg muža.

Planeta

Uhapšena je prošlog meseca kad je stigla u Ujedinjene Arapske Emirate zajedno sa svojom 14-godišnjom ćerkom kako bi prisustvovale sahrani bivšeg supruga Pedra. On je preminuo od srčanog udara i rešile su da se oproste od njega poslednji put.

Do tada uopšte nije znala da ju je žena bivšeg muža prijavila zbog sporne.

Njenoj ćerki je dozvoljen povratak u Veliku Britaniju, međutim, Šavareš je dobila zabranu napuštanja zemlje i oduzet joj je pasoš. Prete joj dve godine zatvora i kazna od 50.000 funti.

"Užasnuta sam. Ne mogu ni da spavam ni da jedem. Od stresa sam smršala dva konfekcijska broja", rekla je Lale.

foto: Youtube/Printscreen

Lale je živela u Dubaiju osam meseci sa Pedrom nakon što je on tamo dobio posao u banci. Potom se skćerkom vratila kući očekujući da će joj se suprug pridružiti kad završi poslovne obaveze.

Međutim, portugalski bankar ju je ostavio posle 18 godina veze zbog mlađe žene Samah al Hamadi. Pobesnela je kad je ugledala fotografiju njegove nove supruge.

U besu je napisala dva komentara na jeziku farsi u kojem je 42-godišnju Tunišanku opisala kao "konjinu", a supruga nazvala "idiotom".

"Nadam se da ćeš umrijeti, idiote. Proklet bio. Ostavio si me zbog ove konjine", "Oženio si konjinu, idiote", glasila u dva komentara.

Nije imala pojma da ju je Tunišanka prijavila policiji.

"Nisam imala pojma da se ponovo ženi i to tako brzo nakon što je naš brak propao", rekla je.

"Znam da nije trebalo to da uradim, ali bila sam ljuta, izdana i povređena. Nakon 18 godina braka i tako kratkog vremena razdvojenosti, on se brzo ponovo oženio. Nije imao ni toliko poštovanja da mi ranije kaže", rekla je.

Inače, majka i ćerka provele su 12 sati u policijskoj stanici.

Šavareš je rekla da su joj ponudili da potpiše izjavu napisanu na arapskom jeziku i da prevod statusa nije odgovarao onom što je ona prvobitno napisala. Reč "konjina" zamenjena je rečju "kučka"

Rečeno joj je da ne može da napusti Dubai dok ne bude zakazano ročište. Ćerki je dopušteno da se vrati u Veliku Britaniju gde se sada nalazi kod prijatelja.

Zbog čitavog slučaja Lale je izgubila posao u Britaniji, a mogla bi da izgubi i stan.

Njena sestra Laden izjavila je kako se porodica obratila britanskoj ambasadi i zatražila pomoć, ali su rekli kako ne mogu da intervenišu.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen