JASNA PORUKA

LJUBA PRIZNALA SVE O ODNOSU SA ĆERKOM, KAŽE DA JE ZBOG OVOGA BILA BUDALA: Pantovićeva nikad iskrenija, a onda je pomenula Karađorđa! (VIDEO)

Rijaliti

Ljuba Pantović gostovala je u radio emisiji i progovorila o odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić.

Između ostalog, ona je priznala da gubi volju da prilazi Aleksandri, koja koristi svaku priliku da joj dobaci nešto ružno. Pantovićeva smatra da se Aleksandra igra i mnogo laže.

foto: Printscreen

"Najveći krivac zbog nevaspitanja, ja sam ispala budala, jer sam htela da budem normalna žena koja nije htela da brani deci da idu kod oca. Svaki put kad su išle kod njega, vraćale su se sa nekakvim pričama i prodavao im je maglu. Deci je to savršeno odgovaralo, moj propust je što nisam bila strožija majka i loša bivša žena. Do toga je došlo kasnije, ali posledice su vidljive", izjavila je Aleksandrina majka i dodala:

foto: Printscreen

"Ona je meni rekla da ja njoj nisam majka. Rekla sam da se neću mešati u njene lične svađe, jer ima dovoljno godina. Meni zasmeta kad je neko vređa, ja sam zamolila Anu da je ne vređa, ona je to ispoštovala. Aleksandra je nastavila tu svađu. Ja sam uradila što je do mene, ustajala sam da je branim, ali uvek sam dobijala odgovor da treba da sednem dole."

Ljuba je u igri "ili - ili" između Karađorđa Subotića i Aleksandra Čabarkape, izabrala svog bivšeg supruga.

"Karađorđe ili Čabarkapa - pomogla bih pre Karađorđu, i onako sam mu tri puta spasila život", rekla je ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen