SVE SE TRESLO

STVARI TI SMRDE NA KEREĆU HRANU, SRAM TE BILO! Nikad gnusnije uvrede nisu pale: A tek da čujete kako je oplela po Mini jer se bavila NAJSTARIJIM ZANATOM! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti

Mina Vrbaški i Maja Marinković posvađale su se usred porodičnog sastanka, pod temom "Međuljudski odnosi". Naime, Maja je optužila Minu da joj uzima stvari čak i bez pitanja, a da i te kako ima problema što se tiče higijene.

foto: Printscreen

Takođe, zamerila joj je što se, kako je priznala, bavila najstarijim zanatom. Obezbeđenje sve vreme ih je čuvalo, ali to Minu nije sprečilo da joj ne ostane dužna, te najavi "naplatu" pošto ostanu same.

"Tvoje dete će znati da si bila ku*va. Koliko koštaš? Moje telo nije na prodaju. Što mi kradeš stvari? Nosila si moje kupaće kostime, nemaš dva para gaća ovde, klošarko, sram te bilo! Mrzite me, jer nemam mrlje kao vi", urlala je Maja.

"Ja sam svoje stvari svima u garderober stavila. Ja nemam problem sa higijenom. Njena garderoba smrdi na kereću hranu! Moram da kažem da ti smrdi pi*ka. Je*aću te ja, kad obezbeđenje ne bude tu", pretila je Mina oštro.

Kurir.rs/Foto: Printscreen