Foto: Promo

SLUŽBA IZMEĐU RUSA I AMERIKANACA: Dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku

Zabava

Rusi pronalaze trajno rešenje za Tihomira Todorovića koga im je državna služba predala na čuvanje. Lazareva supruga Ana kreće da razvija sumnju prema Milici na osnovu posvete koju je pročitala u knjizi koju joj je Lazar poklonio. I zato, pokreće svoju amatersku istragu da vidi da li je muž vara.

foto: Promo

Sve ove stvari međutim prolaze mimo Lazara čiji je poslovni život u haosu.Maja je traumatizovana posle prethodnog zadatka, a dat mu je skoro nemoguć zadatak da uspostavi nadzor nad Slavkom, Ajatolahovim glavnim igračem u Srbiji. Sama Služba dobija zahtev od američkih kolega da im pomogne oko islamističke mreže u Sandžaku i spremaju rizičan plan koji treba da sprovede Lazareva grupa.

Nova epizoda serije „Državni službenik“ premijerno se prikazuje nedeljom od 21h na SuperStarTV kanalu mts televizije, a reprizno subotom u istom terminu na televiziji Pink. SuperStar TV, jedan od deset najgledanijih televizijskih kanala u Srbiji, mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:sat.

Promo