Foto: Printskrin

Bruka za sva vremena

SRBI SU VEČERAS UZ FRANCUSKU: Mnogi su se, ipak, setili da se na Notr Damu pre šest meseci desilo nešto GROZNO! Ova svetinja je ISPRLJANA za sva vremena zastavom monstrum tvorevine!

Politika

Prvi udar srpske vojske u Kosovskom boju 1389. godine, i beg Osmanlija, očevici su zabeležili i preneli poruku koja je išla Evropom. Kada su vesti o odbrani hrišćanstva stigle do Pariza, zvona Notr dama su, pre više od šest vekova, satima zvonila u čast Srbije i naše sile, koja je bila na braniku hrišćanstva.

Nažalost, pre šest meseci, Notr Dam doživeo je najveću bruku od kada postoji. Na ovu svetinju okačena je zastava monstrum države, a njihov lider, nekadašnji vođa terorista Hašim Tači našao se u prvim redovima tokom proslave pobede u Velikom ratu! Kao što znamo, Albanija je tada bila uz naciste, od fantomske tvorevine nije bilo ni traga. Sramota je pukla širom Francuske, a upućena su i izvinjenja Srbiji. Svetska javnost bila je u šoku.

Veliki požar večeras je zahvatio simbol Pariza i hrišćanstva, čuvenu katedralu Notr Dam, samo šest meseci nakon što je u njoj okačena zastava lažne države!

Srbi su danas uz Francuze, u teškom momentu za njihovu državu, ali ostaje gorčina ovog gnusnog čina.

(Kurir.rs)