Foto: AP

KRIJU SVE U TAJNOSTI

MEGAN MARKL SE PORODILA U TAJNOSTI?! Niko ne zna ime nove kraljevske bebe, ali princ Hari joj je već dao nadimak (FOTO)

Pop kultura
> 14:32h

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pre nekoliko dana su objavili da će detalje o rođenju svog prvog deteta zadržati u tajnosti i da će javnost biti obaveštena tek kada porodica proslavi rođenje.

Britanski mediji počeli su da nagađaju da se dete već rodilo, budući da je Megan na porodiljsko otišla 20. marta, a sad je isplivao i nadimak koji su bebi nadenuli.

foto: AP/Frank Augstein

"Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvaljuju se na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog deteta. Vojvoda i vojvotkinja doneli su ličnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaveštena o rođenju deteta kada se ono proslavi u uskom krugu porodice", napisali su Megan i Hari, a mnogi su ove reči protumačili kao znak da se beba već rodila.

Par je napravio i Instagram profil na kom će vrlo verovatno objaviti prve fotografije deteta. Profil nije aktivan već tri dana, a na poslednjoj objavi svoje nerođeno dete oslovili su "bebom od Saseksa".

"U ime vojvode i vojvotkinje (i bebe od Saseksa), veliko vam hvala", stoji uz Meganinu i Harijevu objavu, koja je raznežila njihove obožavaoce.

Budući da je prošlo već mesec dana od Meganinog odlaska na porodiljsko bolovanje, nije nemoguće da je beba već stigla. Glasine je podgrejao i nedavni dolazak Meganinog prijatelja Danijela Martina u London.

Kurir.rs/Foto Profimedia