Usred srede

ABRONOŠA USRED SREDE: Preletačica bila sa dilerom droge

Stars

Drugari, nisam mogla da dočekam sredu kako bih vam prenela sve što sam u protekloj nedelji saznala o našim javnim ličnostima.

Prva ovonedeljna priča u vezi je sa jednim našim pevačem koji krije veliku tajnu. Zvaćemo ga Dugonogi. Dugo je na estradi i mada više ne nastupa tako često, devojke ga i dalje saleću. Važi za velikog šmekera, a kad gostuje po emisijama, prvi je da nešto komentariše. Niko ne bi ni pomislio da nema diplomu više škole koju priča da ima, a pogotovo da nema ni srednju školu, koju je jedva vanredno završio. Ipak, on se na sva usta hvali da je načitan i obrazovan. Naime, pevač krije kao zmija noge tajnu da je u gimnaziji nekoliko puta ponavljao razred, pa je izgubio pravo na redovno školovanje. Još tada je drugovima pričao da želi da se bavi muzikom, ali da zbog pritiska roditelja mora da stekne bar srednjoškolsko obrazovanje. Jedva mu je direktor progledao kroz prste, pa mu je dao šansu da završi razrede, i to vanredno. Školu je brzo zamenio kafanama, po kojima i dan-danas peva.

Druga ličnost ove srede o kojoj vam pišem jeste pevačica koju ćemo zvati Preletačica jer nikako da se skrasi pored jednog čoveka, već muškarce menja kao čarape. Ona je vrhunac svoje popularnosti dostigla još pre nekoliko godina, a danas je uglavnom ima na javnim događajima. Živi od stare slave, jer joj nove pesme ne prolaze baš najbolje. Preletačica je neko vreme bila u braku s jednim biznismenom koji je pun kao brod. Uživala je maksimalno u luksuzu koji joj je pružao, a na sva zvona je objavljivala kako je njihova ljubav prava. Ptičice mi kažu da je ona tog muža varala, najčešće sa muškarcima koji nisu poznati estradi. Tako je na jednom putovanju, koje joj je naravno platio suprug, otišla navodno sama, ali je nekoliko dana uživala s ljubavnikom. To što je on bio sumnjiv tip, nije joj smetalo. Dopadao joj se upravo zato što je žestok momak. Nedugo nakon putovanja taj lik je dopao u ruke policije, koja ga je u inostranstvu uhapsila zbog posedovanja i dilovanja droge. Preletačica je brže-bolje prekinula svaki kontakt s njim, a nikome nije ni pominjala njegovo ime kako ne bi bila dovedena u vezu sa celom aferom. Nekoliko meseci bila je u strahu da joj policija ne zakuca na vrata, čime bi se otkrilo da je imala ljubavnika, ali je posle nekog vremena muž saznao za njena švrljanja pa ju je svakako šutnuo.

Društvo, to bi bilo sve za danas. I sledeće srede donosim vam nove sočne priče sa estrade, a do tada vas pozdravljam.

Kurir.rs/ Foto: Ilustracija

foto: Kurir