Foto: Zvezda.rs

SJAJNO

ZVEZDA NASTAVILA AKCIJU: Marko Marin i Nemanja Milunović obradovali srednjoškolce!

Prvotimci Crvene zvezde su danas nastavili akciju druženja sa školarcima, a osnovce koji pohađaju OŠ "Stefan Nemanja" na Senjaku obradovali su Marko Marin i Nemanja Milunović.

Fudbal
> 16:59h

Prvotimci šampiona Srbije su iskoristili slobodno vreme da obraduju najmlađe zvezdaše i pozovu ih da voljenom klubu pruže podršku na utakmicama u završnoj fazi prvenstva.

Defanzivac i fudbalski kreator su prvi put bili učesnici već tradicionalne akcije i ovom prilikom su preko 300 mališana obradovali autogramima, fotografijama i poklonima.

Vidno oduševleni, najmlađi školarci, školsko dvorište su obojili Zvezdinim bojama, a druženje je upotpunila razdragana dečja graja.

- Uvek je zadovoljstvo družiti se sa najmlađima. Iskreni osmesi i emocije posebno razgale. Iskoristili smo priliku da mališane pozovemo da nam budu podrška u završnici prvenstva i nadam se da ćemo zajedno proslaviti duplu krunu - rekao je Nemanja Milunović.

Saglasan sa defanzivcem bio je i fudbalski arhitekta.

- Prelepo je videti da deca sa sedam ili osam godina već toliko znaju o Crvenoj zvezdi i da u ogromnoj meri vole klub. Posebno je zadovoljstvo kad smo u prilici da im ulepšamo dan pa se rado odazivamo svakoj akciji koja za cilj ima promociju kluba među najmlađima - rekao je Marko Marin.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Stefan Nemanja“ koji su učinili sve da i osnovci i fudbaleri uživaju.

Kurir sport

Foto: Zvezda.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: