Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Bilo, ne ponovilo se!

HTEO SAM DA UBIJEM ROBERTA JARNOG! Albert Nađ se prisetio incidenta na Maksimiru i opet se iznervirao! (VIDEO)

Pukao mu film! Bivši reprezentativac priznao je da mu je malo falilo da fizički napadne saigrača iz Betisa kad je ovaj na meču između Hrvatske i Srbije nasrnuo na Batu Mirkovića

Fudbal
> 17:04h

Bivši reprezentativac Albert Nađ priznao je da je hteo fizički da se obračuna sa Robertom Jarnim kada je levi bek Hrvata nasrnuo na Baticu Mirkovića na meču između Hrvatske i Srbije na Maksimiru 1999.

- Za Batu sam bio spreman da ubijem, što se može dokazati na primeru Roberta Jarnog (smeh) - priča Nađ za Mondo i dodaje:

- Ružno je što to kažem, ali mi je bukvalno došlo da ga zadavim. Šta mu sve nisam rekao na terenu. I oca i majku... Jednostavno, u tom trenutku nisam znao za sebe. Zanimljiva scena dogodila se dva dana posle utakmice na aerodromu u Frankfurtu. Pošto ni Zagreb ni Beograd nisu imali direktne linije za Sevilju, išli smo preko Nemačke i u jednom trenutku zapazim Roberta kako gura kofer i ide ka meni. Kada je podigao glavu i ugledao me, počeli smo obojica da se smejemo. Tada sam mu još jednom rekao: "Jesi mi drug, ali sam u tom trenutku hteo da te likvidiram." I pored svega, ja sam se na toj utakmici osećao sigurnije nego na onoj prvoj kada je nestalo struje u Beogradu - kazao je Nađ za Mondo.

Bivši reprezentativac je otkrio da je imao problema sa srčanom manom i da je bio na korak da već na početku karijere završi sa fudbalom.

- Rodio sam se sa srčanom manom, a Teleoptik nije imao da plati preglede kako bih dobio dozvolu da me registruje za prvi tim. Igrao sam u mlađim kategorijama na tuđe ime i, da nije bilo Blagoja Paunovića, verovatno bih i odustao od fudbala. On je uzeo stvari u svoje ruke, doveo me u Partizan i rekao da će da reši probleme sa sertifikatom - zaključio je Nađ.

Veliki majstor

Ono što je Ćirić radio, vidim samo kod Mesija Po rečima Alberta Nađa, za njega je najveći fudbalski genije uvek bio Dragan Ćirić.

- Najveći genijalac sa kojim sam igrao u karijeri. Bez premca, u svakom segmentu igre. Mnogo ga je teško bilo shvatiti. To što je Ćira znao da izmisli na terenu, ja sam video samo kod Mesija i nikoga više. Neko ko ga ne poznaje, rekao bi da je tutamuta. Naprotiv, Ćira je jedna vrlo inteligentna i jako kvalitetna osoba - kazao je Nađ.

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: