Foto: Printscreen YT

čist luksuz

SANDRA MELJNIČENKO PROSLAVILA ROĐENDAN U DRUŠTVU SVETSKOG DŽET SETA: Nina Badrić je bila tamo i otkrila delić atmosfere sa PRIVATNOG OSTRVA! (FOTO)

Stars
> 12:11h

Sandra Meljničenko na originalan način proslavila je svoj 42. rođendan, u društvu svetskog džet seta na ostrvu Neker.

Nekadašnja članica grupe "Models" i supruga milijardera Andreja Meljničenka, Sandra Meljničenko izabrača je luksuznu destinaciju koja važi za mesto na kome odmaraju brojne zvezde i pripadnici svetske elite.

Nina Badrić prisustvovala je događaju, a sa pratiocima na Instagramu objavila je fotke na kojima se vidi u kakvom luksuzu su Sandrini gosti uživali.

"Najlepše je davati. Samo ono što daješ to i imaš. Ti si meni dala puno... Radosti uspomena mesta i predivnih ljudi koje sam susrela sa tobom. Stavila si mi hiljadu puta osmeh na lice. Lepotice....neka ti je najsretniji i da se uvek ovako sretno smejemo", napisala je Nina pored zajedničke fotografije na Instagramu.

Na prestižno ostrvo Sandrini gosti su došli privatnim avionima, oduševljeni što je odlučila da baš na toj destinaciji priredi rođendansku žurku na plaži. Na listi zvanica se, između ostalih, našla i Eva Kavali, supruga slavnog modnog kreatora Roberta Kavalija.

FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram
FOTO: Printscreen Instagram

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen YT