Foto: Profimedia

Šok na Olimpiku

SERGEJ JE KRIV ZA SVE! Simone Inzagi udario po Srbinu: Zbog njegove greške smo platili veliku cenu!

Sergej Milinković-Savić žestoko je razbesneo trenera Lacija! Simone Inzagi javno je optužio srpskog fudbalera da je kriv za poraz njegove ekipe od Kjeva usred Rima (2:1).

Fudbal
> 17:54h

Naime, Sergej je već u 34. minutu susreta na Olimpiku zaradio direktan crveni karton nakon čega je sve krenulo nizbro za nebesko-plave.

- Milinković je napravio veliku, naivnu grešku, koja je kompromitovala našu igru. Znali smo da neće biti lako, ali bez dileme, zbog te ogromne greške smo platili skupu cenu - rekao je Inzagi.

Ovaj poraz veoma je otežao put Lacija ka Ligi šampiona, a da stvar bude još gora Kjevu je ovo bila prva pobeda u gostima ove sezone. Besan kao ris, Iznagi je dodao i da zaista nije očekivao da će njegova ekipa izgubiti od ekipe koja je već uveliko ispala iz Serije A.

- Nismo baš najbolje počeli utakmicu, ali da smo samo stali na loptu i smirili igru, verovatno bismo dobili meč. Nije još gotovo u borbi za Ligu šampiona, ali napravili smo veliki korak nazad, koji niko nije očekivao - zaključio je trener Lacija.

Ni navijači rimskog kluba nisu ostali nemi na grešku koju je Milinković-Savić napravio pa su žestoko oplelei po njemu na društvenim mrežama.

A.V.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: