Foto: Promo

OPŠTINA SAVSKI VENAC: Vaskršnje čarolije u Topčiderskom parku

Beograd

Gradska opština Savski venac i Turistička organizacija Savski venac i ove godine organizuju manifestaciju „Vaskršnje čarolije“ u Topčiderskom parku. Predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, plesni performansi, maskote, ali i takmičenja za najlepše i najjače vaskršnje jaje, samo su deo manifestacije koja će biti održana u subotu i nedelju, 27. i 28. aprila od 11 do 14 časova, ispred Konaka kneza Miloša.

Najmlađe posetioce očekuju i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i još mnogo iznenađenja, a kroz program manifestacije vodiće ih dečiji animator Predrag Vuković - Peđolino.

foto: Opština Savski Venac

U subotu će se birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Uskrs, najjače jaje. Pobednike očekuju i nagrade - električni skejtbord za prvo mesto, za drugoplasirane dečiji bicikl, a za one koji budu zauzeli treće mesto nagrada je trotinet.

Takođe, prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac, kao i takmičenje Predškolske ustanove Savski venac, u izboru za najlepšu korpu. Za školu i vrtić čija korpa bude proglašena za najlepšu nagrada je laptop računar.

D.G.