Strava u Britaniji

Ubio troje dece i sebe zbog ženinog statusa na Fejsbuku!

Keri Fuler (35) nožem izbo sina Sema (12) i æerke Beku (8) i Šarlot (7) i skoèio u provaliju jer ga je iznervirao ženin status na internetu

Planeta
> 13:46h

LONDON - Tragedija.Britanac Keri Fuler (35) nožem je ubio svoje troje male dece, sina Sema (12) i ćerke Beku (8) i Šarlot (7) i bacio ih u kamenolom, a zatim je skoèio u provaliju. Kako se pretpostavlja, monstrum je to uradio jer je njegova supruga i majka mališana Rut Fuler (34) nekoliko dana pre tragedije pisala na svom Fejsbuk profilu kako se nalazi u ozbiljnoj krizi srednjih godina.

Zabrinuta majka Rut prijavila je policiji nestanak dece u petak, pošto se tog dana mališani nisu pojavili u školi, a i njen suprug, inaèe inženjer molekularne biologije, izostao je s posla. Samo dan kasnije istražitelji su u šumovitoj oblasti Pols Kopièe, na samo 120 kilometara od njihove kuæe u Milkvolu u Britaniji, otkrili izbodena tela mališana.

Ubrzo su na dnu starog kamenoloma dubokog 25 metara otkrili i telo oca ubice.

Detektiv koji je uèestvovao u istrazi Nil Džejmison rekao je da je bilo stravièno videti tela nesreæne dece.

- To mora da je bila strašna porodièna situacija! Tela su bila udaljena oko 30, 40 metara jedno od drugog, a otkrili smo da se tu nalaze jer su nam lokalni stanovnici javili da je Fulerov crveni „lend rover“ veæ neko vreme parkiran u blizini šume i kamenoloma - objasnio je Džejmison.

Prema prvim rezultatima istrage straviènog zloèina, Keri Fuler je ubio svoju decu jer je njegova žena Rut na Fejsbuku pisala o svojoj krizi srednjih godina. Ona je na statusu izjavila: „Uf, veæ me hvata kriza srednjih godina, a samo sam nekoliko ludosti uèinila u životu.“ Pretpostavlja se da je Fulera još više iznerviralo to što je taj status njegove supruge lajkovala njegova sestra Ebigejl.

Sem je imao 12, a Šarlot samo sedam godina

Rut Fuler

Mirna porodica

Komšija Fulerovih Peter Ajres (52) rekao je da nikad nije mogao ni da pretpostavi da bi Keri mogao da uradi tako nešto.

- Poslednji put sam ga video u èetvrtak, kad je s decom pakovao u kola neke stvari. Izgledalo mi je kao da idu na odmor, ništa neobièno. Ne mogu da verujem da se to dogodilo, bili su tako mirna porodica - isprièao je Ajres.