Foto: Goran Anđelković

bravo

USKRŠNJI BAZAR U OŠ JANKO VESELINOVIĆ POKAZAO KOLIKA SU DEČJA SRCA: Učenici drugog razreda prodavali radove za drugaricu kojoj je izgorela kuća

Beograd
> 19:37h

Učenici drugog razreda Osnovne škole “Janko Veselinović” na Voždovcu, zajedno s učiteljicama i direktorom, organizovali su humanitarni Uskršnji bazar.

foto: Goran Anđelković
foto: Goran Anđelković

Svoje kreativne radove na temu ovog verskog praznika izložili su u holu škole, a sav prihod od prodaje istih namenjen je učenici kojoj je nedavno izgorela kuća.

foto: Goran Anđelković

Direktor škole Dragan Stanković ponosan je što su se i drugi razredi uključili u ovu humanitarnu i prazničnu akciju.

foto: Goran Anđelković

-Kod nas su ovakve manifestacije tradicija i za Uskrs i za Božić, s tim što je akcija ovoga puta još i humanitarna. Raduje me što se čak i vivši učenici škole javljaju da pomognu, a u akciju su se na razne načine uključili i roditelji. Dosad je prikupljeno oko 200.000 dinara - istakao je direktor škole Dragan Stanković.

foto: Goran Anđelković

Jedan od inicijatora ove humanitarne akcije je učiteljica II/3 razreda Ankica Nikolić.

foto: Goran Anđelković

-Iza mene je čitav tim, zato sve ovo ovako lepo i izgleda. Projekat ima višestruku namenu, pre svega da podignemo svest o tome da možemo mnogo toga svojim rukama da uradimo. Ponosna sam na đake, roditelje, bake, deke i sve zaposlene u školi koji su doprineli da ova akcija uspe - istakla je Ankica Nikolić.

foto: Goran Anđelković

(Kurir.rs/G. Anđelković)