Foto: Starsport©

otvoreno

SAVO MILOŠEVIĆ NIJE NEZADOVOLJAN POSLE DERBIJA: Igrali smo dobro do jednog dela utakmice, biće teško da se izborimo za Evropu!

Trener Partizana Savo Milošević čestitao je Crvenoj zvezdi na današnjoj pobedi, za koju je rekao da je zaslužena, i kazao da nije nezadovoljan onim šta su njegovi fudbaleri prikazali na "večitom" derbiju.

Fudbal

"Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Zvezda je pokazala više strpljenja i to je presudilo. Imala je psihološku prednost zbog stanja na tabeli i celokupne situacije. Neprijatan je poraz, ali nisam nezadovoljan onim što smo pokazali. Ima odredjenog pomaka. Suviše je malo vremena da bismo mogli mnogo toga da uradimo u svim segmentima igre", rekao je Milošević posle utakmie na stadionu Zvezde.

Partizan je izgubio od "večitog" rivala sa 2:1 i četiri kola pre kraja Super lige pao na peto mesto u srpskom prvenstvu.

"U dobrom delu utakmice smo u dobroj meri parirali Zvezdi u svim segmentima. Pomislili smo u jednom momentu da možemo više i prenaglili smo", kazao je Milošević.

Rekao je da su greške sastavni deo fudbala.

"Greške su sastavni deo fudbala. Psihološki pritisak koji imamo, ne samo u ovoj utakmici... Ova ekipa je bila sklona padovima i u prošlosti. Pokušavamo da to saniramo koliko je moguće. Toliko smo da smo pomislili da u drugom poluvremenu možemo da napadnemo malo više", rekao je trener Partizana.

Partizan četiri kola pre kraja zauzima peto mesto na tabeli.

"Naša mini-liga počinje od Lučana. Derbi je mogao da nam donese bonus pred kraj prvenstva i u poslednje četiri utakmice moramo da izborimo evropsku vizu. Situacija je uvek dobra kada zavisite isključivo od sebe", naveo je trener crno-belih.

Milošević je istakao da se lepo oseća pored aut linije od kad je preuzeo mesto trenera Partizana i da je takav osećaj imao i danas.

Kurir sport/beta

Foto: Starsport