Foto: Printscreen

vozio ilegalne ulične trke

SNIMAK SRBINA KOJI JE IZAZVAO STRAVIČNU NESREĆU U HAMBURGU LEDI KRV U ŽILAMA! Juri više od 200 na sat po mrklom mraku! A tek kako je opisao video! (VIDEO)

Crna Hronika
> 17:13h

Srbin Boban I. (29) koji je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću na auto-putu kod Hamburga u Nemačkoj u kojoj je jedna osoba poginula a dve teško povređene, bio je učesnik ilegalne ulične trke, prenosi nemački portal Špigel!

Kako se može videti na njegovom Fejsbuk profilu, Boban je inače iz Negotina i živi u Hamburgu, a ovo mu nije prvo divljanje na putu.

On je više puta objavljivao snimke tokom vožnje sa uživo prenosom na Fejsbuku. U nekim videima se na zadnjem sedištu vide deca.

Međutim, najšokantniji među njima je snimak kada po mrklom mraku juri BMW 520 i to više od 200 na sat! U opisu snimka je napisao "Ovako se vozi od dosade BMW 520".

foto: HDR de.printscreen

Podsetimo, Boban I. je izazvao stravičnu nesreću kada usled prevelike brzine nije video da se trake sužavaju posle raskrsnice sa tri na dve trake.

Vozač "forda" (48) je na licu mesta preminuo, dok je njegov saputnik (32) teško povređen i on je hospitalizovan. Povređen je i saputnik Bobana I.

(Kurir.rs)