Foto: Printscreen

pravio haos u centru grada

DRAMATIČAN SNIMAK BAHATE VOŽNJE MILOJKA PANTIĆA: Ovako je uhapšen pijani komentator nakon što je udario policijski džip! SNIMLJEN HAOS NA BRANKOVOM MOSTU (VIDEO)

Crna Hronika

Poznati sportski komentatot Milojko Pantić (72) priveden je sinoć oko ponoći na Brankovom mostu, posle sudara sa džipom interventne jedinice, a prema poslednjim informacijama vozio je sa 1.73 promila alkohola u krvi!

On se, kako se saznaje prvo svojim vozilom "ford fokus" kod Starog sajmišta nije zaustavio kod znaka "Stop", pa se zakucao u džip interventne jedinice, a potom pobegao sa lica mesta.

foto: Printscreen

Milojko je potom pobegao ka Brankovom mostu, gde je, kako se saznaje vozio u suprotnom smeru.

Njega je policija tu sustigla, a kako saznajemo od očevidaca Milojkovo vozilo je ubrzo sa mosta uklonio pauk, a on je potom priveden.

foto: Kurir

MUP je inače potvrdio incident i dodoa da je Pantić odveden na trežnjenje.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ''ford fokus'', nije postupio u skladu saobraćajnim znakom ''obavezno zaustavljanje - stop'', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero". navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač "ford fokusa" se udaljio sa lica mesta, tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

foto: Kurir

"Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo "ford fokus" kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alko-test je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. Vozaču vozila "ford fokus" je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja", navodi se u saopštenju MUP.

(Kurir.rs)