Foto: Profimedia

policija radi na slučaju

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO DIMITROVGRAD: Prijavila bivšeg za silovanje, a onda promenila iskaz! Posle ovog nalaza mladić je ODMAH UHAPŠEN

Crna Hronika

Nenad P. (25) iz Dimitrovgrada uhapšen je nakon što je njegova bivša devojka T. J. (29) prijavila policiji da ju je silovao u noći između petka i subote u ovom gradu.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, a u toku je istraga koja bi trebalo da utvrdi da li je do seksualnog zlostavljanja zaista i došlo ili je u pitanju lažna prijava.

- Devojka je najpre prijavila da ju je bivši dečko silovao tokom noći. Međutim, kasnije je promenila iskaz i tvrdila da se sve to nije dogodilo, kao i da nije sigurna da li je silovana. Inspektorima je to bilo sumnjivo, pa su naložili da ona bude pregledana kod lekara, a nakon što su stigli nalazi ginekološkog pregleda, ipak je odlučeno da mladić bude uhapšen - rekao je naš izvor iz istrage i dodao da za sada nije poznato gde je osumnjičeni napao svoju bivšu devojku.

Prema nezvaničnim informacijama, Nenad P. trebalo bi da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

(Kurir.rs/ J.I./ Foto: Ilustracija Profimedia )