DOSTA JE ĆUTAO

ZUBE JOJ JE NAPRAVIO, UČIO DA PUCA, PLAĆAO TURSKE HIRURGE: Ana Korać tvrdi da je Filip proganja, a on sada sve OBELODANIO na društvenim mrežama! RASKRINKAVANJE (VIDEO)

Stars
> 09:59h

Ana Korać, koja je u vezi sa Davidom Dragojevićem, u poslednjoj emisiji "Uspomene zadrugara" pomenula je bivšeg Filipa Mijatova i rekla da ju je progonio, što je Filip razbesnelo pa je odlučio da na društvenim mrežama sve razreši s njom, a zapretio joj je i tužbom.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Na svom profilu na Instagramu objavio je fotografije kojima je potpuno demantovao Anu Korać, a na jednoj fotografiji su zajedno u Truskoj gde je Koraćeva posetila plastičnog hirurga, uz koju je napisao "Čak sam i u Turskoj bio da te proganjam..."

A u jednom od komentara neko je pitao i ko joj je uradio zube, na šta je Anin bivši dečko napisao: "I zube sam ja platio".

Osim Ane Korać, Filip je u svojim objavama pomenuo i Zerinu Hećo i Baneta Čolaka. "Bane Čolak i Zerina su me zamolili da im dam BMW 730 za za snimanje. Sve je trebalo da izgleda kao da je auto njihov i da se voze u luksuznom automobilu. Ja ne znam zašto je Bane rekao da sam njega smarao...", napisao je uz fotografiju.

Osim ovih fotografija pomenuti Aninin bivši dečko na svoj stori postavio je i snimak koji mu je Ana poslala, a na kom se čuje kako govori da joj nedostaje, kao i snimke iz "Zadruge" na kojima se jasno čuje da ona pominje njegovo ime.

Kurir.rs/Foto Printscreen