Foto: Damir Dervišagić

RAZOTKRILI SU JE

ZORANNAH ŽIVI U ELITNOM DELU BEOGRADA, A KOMŠIJE OTKRILE ISTINU O NJOJ: Ovako se blogerka ponaša kada nije pred kamerama!

Stars
> 23:39h

Zorana Jovanović Zorannah živi na Dedinju, a sada su susedi otkrili šta misle o njoj.

Radnica gde modna blogerka kupuje voće i povrće kaže da Zorana nije uobražena, ali da je nikada nije videla nedoteranu. Takođe, začudilo ju je što uvek dolazi sama.

foto: Printscreen/Instagram

Komšija koji živi u Zoraninoj zgradi kaže da je blogerka popularna među devojčicama koje žive u njihovoj ulici, pa i da joj dolaze na vrata kako bi se sa njom slikale. Ipak, jedna lomšinica koja živi u zgradi prekoputa, nije oduševljena njenim radom.

"Poznajem Zoranu, ali samo površno. Nemam s njom neki odnos. Deluje ovako kao da je normalna devojka, ali iskreno da vam kažem ne dopada mi se to što se u medijima toliko pažnje pridaje takvim ličnostima. Sramota je da na Sajmu knjiga posetioci u velikom broju čekaju da dobiju njen potpis. Mislim da su drugi pisci zaslužili više pažnje od nje", iskrena je bila gospođa.

foto: Damir Dervišagić

Druga komšinka kaže da Zorana fina i draga, pa uprkos tome što je svašta preživela, uspeva da se bori za sebe i bude nasmejana i uspešna. Ona je istkla i da je Jovanovićeva lepša na društvenim mrežama, nego uživo.

Druge Zoranine komšije kažu da je retko viđaju jer je stalno na nekim putovanjima, ali da o njoj uglavnom imaju lepo mišljenje. Naveli su i to da ne pravi buku u zgradi i da s njom nisu imali nikakve probleme. U kraju u kojem živi Zorana žive još neke poznate ličnosti.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram