Foto: Printscreen

ŠEST SEZONA JE NOSIO NEBESKOPLAVI DRES

SKANDAL U RIMU: Navijači Lacija vređali Mihu! Policija jedva sprečila Sinišu da se ne potuče sa huliganima (VIDEO)

Skandal u Rimu! Navijač Lacija vređao je Sinišu Mihajlovića, legendu tog kluba!

Fudbal
> 08:56h

Mihajlović je sada trener Bolonje, ali je dres Lacija nosio šest godina!

Uprkos tome, kada je Srbin došao pred stadion "Olimpiko", kako bi gledao finale Kupa Italije između Lacija i Atalante, navijači nebeskoplavih su mu dovikivali:

"Ciganine"!

Mihajlović je odmah krenuo ka huliganu kako bi se obračunao sa njim, ali ga je policija sprečila u tome.

Fudbaleri Derbija plasirali su se večeras u finale baraža Čempionšipa, pošto su večeras u gostima posle preokreta pobedili Lids sa 4:2. Derbi je tako ukupnim rezultatom 4:3 pobedio Lids koji je bio na pragu direktnog plasmana u Premijer ligu, ali je ekipa Marsela Bjelse ipak u finišu prvenstva posustala i ostala bez povratka u najjači rang engleskog fudbala. Lids je pred svojim navijačima poveo golom Stjuarta Dalasa u 24. minutu, pa je tako u tom trenutku praktično imao vodjstvo od 2:0, obzirom na to da je prvi meč dobio sa 1:0. Derbi je ipak pred odlazak na poluvreme uspeo da izjednači preko Džeka Merijota u 45. minutu, da bi preokret ekipi Frenka Lamparda doneo Mejson Maunt u 46, posle svega nekoliko sekundi igre u drugom delu. Gosti su 58. minutu došli do potpunog preokreta, pošto je Heri Vilson pogodio iz jedanaesterca, ali je Lids smanjio zaostatak u 62. drugim golom Dalasa. Lids je u tim trenucima imao rezultat koji ih je vodio u produžetak, ali su u 78. minutu ostali s igračem manje pošto je Gaetano Berardi dobio drugi žuti karton. Derbi je samo četiri minuta kasnije došao do odlučujućeg gola, a strelac je bio Skot Maloun. U finalu baraža engleskog Čempionšipa 27. maja na stadionu Vembli sastaće se Derbi i Aston Vila koja je eliminisala Vest Bromvič Albion.

To nije prvi put da Italijani vređaju Mihajlovića, ali ni druge Srbe, na isti način.

Lacio je osvojio trofej savladavši Atalantu 2:0, a trijumf je nagovestio Sergej Milinković-Savić golom u 82. minutu, samo tri minuta pošto je ušao u igru.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: