Foto: Dado Đilas

promena!

VELEOBRT! Partizan protiv Proletera pred navijačima! Oproštaj Saše Ilića pred Grobarima!

Partizan će utakmicu s Proleterom u okviru poslednjeg kola Super lige, u nedelju u Humskoj, igrati ipak uz prisustvo navijača.

Fudbal
> 19:05h

Komisija za žalbe FSS, na upravo završenoj sednici, ukinula je suspenziju stadiona u Humskoj i dozvolila da utakmici Partizana i Proletera prisustvuju navijači.

Crno-beli su iskoristili mogućnost žalbe i drugostepena komisija je uvažavajući celokupne okolnosti, ocenila da je u interesu fudbala da utakmica poslednjeg kola bude, ipak, odigrana pred popunjenim tribinama.

Na ovu odluku najviše je uticao optoštaj Saše Ilića, jer jedna legenda kao što je on zaslužuje pravi oproštaj.

foto: Beta

Ulaznice za meč Partizana i Proletera će se posle najnovije odluke prodavati po simboličnim cenama od 22 dinara, jer je to broj dresa koji je na leđima nosio Saša Ilić.

Podsetimo, Partizan je trebalo da bude kažnjen suspendovanjem stadiona JNA protiv Napretka zbog pogrdnih skandiranja Grobara na meču sa Vojvodinom u Novom Sadu.

Odluka o suspenziji stadiona biće odložena za narednih zvaničnu utakmicu crno-belih u kojoj bi trebalo da budu domaćini.

Grobari će ipak imati priliku da pokažu svoje nezadovoljstvo radom uprave kluba i akcija na jugu će ipak biti odražan, opšta mobilizacija Grobara je spremna.

Dolazak navijača sa svih strana Srbije i sveta je već odavno najavljena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: