Ove devojke su neuništive

DOMINACIJA KAKVU ŽENSKA KOŠARKA NE PAMTI! Kada igra Korać, to je ludnica! Žućkove juniorke pobedile Zvezdu i uzele JOŠ JEDNU titulu! (KURIR TV)

Posle "Žućkovih" kadetkinja, i juniorke osvojile prvenstvo Srbije na isti način - pobedom u finalu protiv Crvene zvezde

Košarka
> 17:53h

Budućnost ženske košarke u Srbije je svetla. A zasluge za to odlaze na adresu Radivoja Koraća. U ovom klubu stasavaju najbolje mlade košarkašice, a potvrda za to stigla je u vidi nove titule! Posle kadetkinja, i juniorke Koraća su najbolje u našoj zemlji!

foto: Anja Vukašinović

Odveo je trener Nenada Marković kadetkinje do vrha, a sada je to isto ponovio s juniorskom selekcijom! U oba finala porazio je Crvenu zvezdu. Proteklog vikenda u Srbobranu je održan finalni turnir mladih košarkašica, na kojem je učestvovalo osam ekipa. Korać je do krune došao tako što je pobedio domaćina, Partizan i Crvenu zvezdu!

Finalni meč obeležila je spektakularna atmosfera na tribinama koju su napravili navijači Koraća iz Beograda. Na terenu je viđena velika borba, a pobeda je zasluženo pripala "Žućkovim" devojkama - 60:53.

foto: Kss

Osim što ima košarkašice za budućnost, Srbija ima i trenera za budućnost. Sjajan mladi stručnjak Nenad Marković potvrdio je da mu nema ravnog u radu s mlađim kategorijama sa dve titule u dve generacije u razmaku od samo mesec dana!

FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir
FOTO: Kurir

Kurir sport / M. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: