Foto: Dragana Udovičić

stars

TRANSFORMACIJA ANDREANE ČEKIĆ: Evo koliko se pevačica promenila za 10 godina na ESTRADI! (FOTO)

Stars

Kad je pre skoro deset godina kročila na scenu „Zvezda Granda“, Andreana Čekić važila je za jednu od najtraženijih pevačica. Tome je pre svega doprinosio njen pevački talenat, a potom i atraktivan izgled, koji je postepeno korigovala.

Naime, nekad je Andreana imala tanje usne i obrve, ali i drugačiji nos, zbog čega je bez dileme krenula kod plastičnog hirurga. Čekićeva je za tu intervenciju tražila savet prijateljice Cece Ražnatović, s kojom je mnogi upoređuju po izgledu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Dragana Udovičić

- Ceca mi je preporučila odličnog hirurga, koji je radio korekciju nosa i Anastasiji. I zaista me je ona uputila na pravu adresu, jer sam zadovoljna i hirurgom i klinikom i ništa ne boli i super se osećam - rekla je jednom Andreana za Pink.

foto: Damir Dervišagić
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Mada je o tome javno govorila, nikad nije htela da prizna da je popunila i usne. Takođe, jedno vreme pevačica je imala i nadograđenu kosu, a ofarbala ju je i u pepeljastoplavu nijansu, što se njenim fanovima baš i nije preterano dopalo. Ubrzo je folkerka ponovo postala crnka, a ne zaobilazi ni intenzivnu šminku, koja doprinosi celokupnom utisku.

foto: Promo

Kurir.rs/M. T./Foto: Dargana Udovičić