Foto: Profimedia

Isprobajte Napitak koji treba piti svako jutro

Topla voda sa limunom za dobro zdravlje

Odvojite vreme za jedan ritual koji će poboljšati vaše zdravlje. Ujutro nakon ustajanja započnite dan čašom tople vode i sokom od limuna. Ovaj napitak na čudesan način ispira jetru i bubrege. Ritual je jednostavan, a njegove prednosti su velike.

Život

1. Jača imunitet - Limun je krcat vitaminom C koji pomaže u borbi s virozama i jača imunitet. Sadrži i kalcijum koji kontroliše krvni pritisak i deluje protivupalno. Savšen je u borbi protiv astme i drugih bolesti disajnih puteva. Pomaže gvožđu dase apsorbuje u telu.

2. Deluje kao antioksidans - Direktan unos ove čarobne tečnosti u želudac čisti telo od toksina i sprečava nastajanje kancerogenih, abnormalnih ćelija u telu i njihovo razvijanje.

3. Pomaže kod mršavljenja - Limunov sok sadrži pektine, polisaharide koji smanjuju želju za hranom. Čaša vode s limunom odmah nakon buđenja pruža osećaj sitosti i pomaže hrani da se brže razgradi.

foto: Profimedia

4. Balansira PH vrednosti - Limunska kiselina kao i askorbinska kiselina koje se nalaze u limunu alkalizuju naš organzam, odnosno krv te ga dovode u balans i time sprečavaju razvoj brojnih bolesti.

5. Obnavlja ćelije kože - Ovaj čarobni napitak značajno deluje na kožu, a time i pomaže u zaceljivanju rana i obnavljanju mlade kože te kod smanjivanja vidljivosti ožiljaka. Zbog svog protivupalnog svojstva, ovaj jutarnji napitak izvrstan je borac protiv infekcija rana i opeklina.

6. Za svež dah - Ispijanjem vode s limunom ispira se i usna šupljina koja je prepuna bakterija, uzročnika lošeg zadaha. Isto tako, ova tečnost pomaže kod zubobolje i zarastanja ranica i afti u usnoj šupljini.

7. Deluje kao diuretik - Čaša vode ujutro hidrira telo i vraća izgubljenu tečnost tokom noći. Dehidratacija može uzrokovati umor, tromost i pad imuniteta što može dovesti do zatvora, visokog pritiska i nesanice.

Dokazano zdrava kad se pije topla

VODAVODA je prirodno filtritana kroz slojeve krečnjaka i izvire sa dubine od 605 metara, potpuno bistra i biološki čista. Zahvaljujući dobro izbalansiranom sastavu, predstavlja savršeno jedinstvo minerala i soli i idealna je voda za svakodnevno korišćenje. Najveća prednost ove vode je da se flašira direktno na izvoru, bez prerade, i zato je VODAVODA čista i nije prerađena. Blagodet te vode je da ona nastaje na lekovitim izvorima i da izvire prirodno topla.

foto: Profimedia

Zato smo došli do zaključaka da ona i MORA da se pije prirodno topla, na temperaturi na kojoj i izvire. To je zadatak kompanije VODAVODA u ovoj godini. Da prirodno čista, neprerađena i topla voda sa lekovitim svojstvima dođe do svakog čoveka, svake porodice i deteta. Zdrava topla voda pozitivno utiče na naš organizam. To je prva i neophodna promena koju treba da napravimo svi u cilju poboljšanja zdravlja svog organizma.

Foto: Profimedia