Foto: Rukometni savez Srbije

Razvoj rukometa na lokalu

ĐURKOVIĆ OBIŠAO RUKOMENTE GRADOVE: Predsednik Rukometnog saveza Srbije posetio Bor, Zaječar i Pančevo

Posle uspešnih radnih poseta gradonačelnicima Leskovca, Novog Sada, Zrenjanina i Petrovca na Mlavi, delegacija Rukometnog saveza Srbije na čelu sa predsednikom UO Božidarom Đurkovićem, nastavila je sa obilaskom gradova koji snažno podržavaju rukometni sport.

Ostali sportovi
> 15:14h

Proteklog vikenda prvi čovek srpskog rukometa boravio je u istočnoj Srbiji gde je razgovarao sa predsednicima opština Bor, Aleksandrom Milekićem i gradonačelnikom Zaječara, Boškom Ničićem.

foto: Rukometni savez Srbije

Teme razgovora bile su vezane za razvoj rukometa na lokalu, ali i pomoć gradova reprezentativnim akcijama mlađih nacionalnih selekcija u okviru priprema za nastupajuća velika takmičenja narednog leta.

Predsednik Đurković iskoristio je priliku i da poseti Državno prvenstvo do 12 godina u ženskoj konkurenciji koje je održano u Boru, a susreo se i sa čelnim ljudima okružnog rukometnog saveza.

foto: Rukometni savez Srbije

Samo dan kasnije, u ponedeljak, delegacija Rukometnog saveza Srbije posetila je Pančevo, gde je domaćin bio gradonačelnik Saša Pavlov, uz učešće ljudi iz južnobanatskog okružnog saveza i lokalnih klubova.

U okviru navedenih aktivnosti, delegacija Rukometnog saveza Srbije, posetiće i Pirot.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: