Foto: ap

odgovor se čeka

TVOJE JE SAMO DA POTPIŠEŠ: Ako ovo uradi prva zvezda Toronta dobija poklon, koji će mu rešiti sve životne probleme

Košarkaš Toronta Kavaj Lenard ima slatke muke pred potpisivanje novog ugovora, pošto ga nakon što je doveo Toronto do finala NBA lige u gradu tretiraju kao božanstvo, a za ostanak u Reptorsima mu nude besplatan stan i hranu do kraja života.

Košarka
> 09:08h

Naime, glavni operativac kompanije koja se bavi nekretnina nudi Lenardu besplatan stan vredan milione dolara, uz uslov da ostane u Torontu.

"Želimo da uradimo šta možemo kako bi osigurali da naš MVP ostane u Torontu gde je voljen i poštovan, jer je najbolji za javnost koja u Torontu i Kanadi voli košarku. Nema boljeg načina da pokažemo koliko smo predani tom cilju, nego da mu poručimo kako će ako ostane živeti u jednoj od najcenjenijih rezidencija u Torontu", rekao je Simon Mas.

Ovo je samo jedan od pokušaja lokalnih zaljubljenika u košarku da nagovore Lenarda na potpisivanje novog ugovora. On je rodom iz Kalifornije, i očekuje se da će Lejkersi i Klipersi imati prednost prilikom izbora nove sredine.

Uz besplatan stan, Lenardu lokalni restorani u Torontu nude besplatne obroke do kraja života ako produži ugovor s Reptorsima. Nalepnica sa Lenardovim likom stoji na ulazima tih restorana.

Toronto prvo NBA finale u istoriji započinje kao domaćin u noći sa četvrtka na petak. Eventualno osvajanje prstena protiv Golden Stejta, ekipe koja je uzimala titulu u tri od poslednje četiri sezone možda je najbolji argument koji Toronto može dati Lenardu za produženje ugovora.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: