Foto: Starsport©

DA LI JE MOGUĆE?!

ŠTA SAD PRIČA OVAJ ČOVEK?! Prvo je najstrašnije kritikovao Novaka, zatim ga je dizao u nebesa, a sada je naglo PROMENIO PLOČU! Vilander krenuo po starom!

Legendarni švedski teniser, a sada popularni teniski komentator, Mats Vilander, ponovo je promenio mišljenje.

Tenis
> 10:56h

Iako je pre samo nekoliko dana na sva usta hvalio najboljeg tenisera sveta, Mats je ponovo krenuo po starom... Počeo je da sumnja u Srbina.

Novak danas igra protiv Italijana Salvatorea Kruza meč trećeg kola Rolan Garosa, a Vilander je pred taj duel naglasio da srpski teniser može od svakoga da izgubi meč, pa i od italijanskog tenisera koji je trenutno tek 146. na svetu.

"Novak može da osvoji sve, ali i da izgubi od svakoga. Njegovo najjače oružje je bekhend, sa tim otvorenim stavom može lako da taj udarac pretvori u drop-šot. Kada je samouveren, to je njegovo oružje. Međutim, videli smo od njega neke čudne poraze, ne znamo šta se dešava iznutra", naglasio je Vilander.

Šveđanin se polako ali sigurno vraća u ulogu najvećeg Novakovog kritičara.

Meč Đoković - Karuzo na programu je danas oko 13 časova.

Sledeća prepreka Novaka Đokovića u Parizu se zove Salvatore Karuzo, 89. igrač sveta. Ogroman je Srbin favorit, a kvota da će prvi set rešiti u svoju korist sa dva ili manje izgubljena gema (dakle, rezultat 6.0, 6:1 ili 6:2) je 1,90 (tip HTS 1). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Karuzo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: