Foto: Vladimir Šporčić

PIKSI DEDA PO DRUGI PUT

PIKSIJEVA ĆERKA DRUGOJ DEVOJČICI DALA DVA NEOBIČNA IMENA: Piksi posetio ćerku i unuku, pa otkrio šta će se desiti kada dođu u Srbiju (FOTO)

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi ne krije radost povodom rođenja druge unuke, koju je na svet donela njegova druga ćerka Anja.

Fudbal
> 13:01h

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi je iz Kine stigao u Ameriku i odmah otišao u bolnicu da bi posetio svoju mezimicu Anju Valente Stojković, koja je na svet 30. maja donela njegovu drugu unuku.

Naime, trener fudbalskog kluba Gvangžu R&F u Majami je stigao pravo na slavlje koje je bilo upriličeno povodom rođenja naslednice Kasije Ginze.

srećni roditelji su i drugoj devojčici dali dva imenafoto: Pritnscreen/Instagram

On je istakao kako se oseća sada kada je njegova porodica bogatija za još jednog člana.

- Ono što mogu da vam kažem jeste da smo presrećni zbog lepih stvari koje se dešavaju. Još jedan prelep događaj za moju porodicu i srećan sam da je tako. Upravo sam sleteo u Majami i video svoju drugu unuku. Mogu vam sam reći da je preslatka i da je porodica moje najveće bogatstvo. Pored toga imamo razloga za duplo slavlje jer je ćerki Andrei rođendan. Ali pravo slavlje tek sledi kada dođemo u Srbiju - otkrio je Dragan Stojković Piksi.

anja i hugo imaju već jednu devojčicu kojoj su dali ime indija rouzfoto: Instagram

A druga Piksijeva ćerka Andrea proslavila je 30. rođendan u vili u Majamiju gde su ujedno slavili i dolazak prinove.

starija piksijeva ćerka andrea proslavila 30. rođendanfoto: Pritnscreen/Instagram

- Čim se Anja porodila, porodica se dogovorila da dođe u Ameriku. Zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza ne stižu da budu zajedno, te su zato odlučili da se zbog dvostrukog slavlja okupe u porodičnoj vili. Nije im bilo potrebno mnogo vremena za organizaciju proslave, pozvali su bliske prijatelje, organizovali hranu i sve ono što je potrebno. Čitava žurka potrajala je do ranih jutarnjih sati, a među najveselijim gostima bili su Snežana i Piksi - otkriva izvor blizak porodici.

kurir.rs / Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: