Foto: Printscreen/ Facebook/ Goran Vesić

drugačiji vizuelni identitet

SA VELIKIM GRBOM GRADA: Vesić predstavio novi izgled vozila komunalne policije (FOTO)

Beograd

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Komunalna policija grada Beograda imati drugačiji vizuelni identitet na automobilima.

Naime, on je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio kako će ubuduće izgledati vozila.

"Кomunalna policija grada Beograda imaće drugačiji vizuelni identitet na automobilima. Pre svega sa velikim grbom Beograda čija su služba", napisao je Vesić uz fotografije.

Inače, zamenik gradonačelnika je ranije rekao da je Vlada Srbije usvojila predlog Zakona o komunalnoj miliciji i uputila ga Skupštini Srbije na usvajanje.

"Izmene zakona predložio Grad Beograd kako bi komunalna milicija mogla da bude efikasnija u uvođenju komunalnog reda i kako bi građani bili, kako navodi, zaštićeni od bahatosti svake vrste nezavisno od toga da li se radi o bahatom parkiranju, glasnoj muzici, bacanju smeća van mesta koja su za to određena, nelegalnoj gradnji ili nepoštovanju drugih pravila komunalnog reda", kazao je Vesić.

On je dodao da su izmene zakona urađene u korist običnih građana, poštovanja komunalnog reda i povećane bezbednosti svih građana, prvenstveno najmlađih, prenosi gradska uprava u saopštenju.

(Kurir.rs)