Foto: Profimedia

Promene

PIKSI U IGRI: Srbija traži novog selektora posle brodoloma u Lavovu

Možda je kasno FS Srbije već je otpisao Mladena Krstajića, žele ozbiljnog stručnjaka Ljubišu Tumbakovića ili Dragana Stojkovića na čelu srpske reprezentacije.

Fudbal
> 09:40h

Mladen Krstajić neće više biti selektor Srbije, saznaje Kurir. Otkaz ili sporazumni raskid uslediće posle meča s Litvanijom. Najozbiljniji naslednici su - Ljubiša Tumbaković ili Dragan Stojković Piksi!

foto: Guangzhou R&F FC

Cela fudbalska Srbija čeka momenat kad će doći do toliko željene promene na poziciji selektora. Kako smo saznali, to će se desiti posle meča u ponedeljak protiv Litvanije.

Tačnije, 50 odsto posla će biti završeno tada, jer će Krstajić završiti svoju misiju na klupi državnog tima! Ostaće upamćen kao najgori selektor u istoriji Srbije i protagonista najvećeg debakla našeg državnog tim, blamaže u Ukrajini od 0:5.

Prvi favorit u trci za naslednika je Ljubiša Tumbaković, doskorašnji selektor Crne Gore. Odbivši da vodi Crnu Goru protiv lažne države Kosovo, porastao je u očima srpske javnosti, a ako je verovati javnom mnjenju, njega bi navijači najviše voleli da vide na mestu prvog trenera srpskih fudbalera.

Odmah iza njega nalazi se Dragan Stojković, trener kineskog Guangdžoua R&F. Piksi je velika želja rukovodstva FS Srbije, a pošto mu ne ide baš najbolje u Kini i prema pisanju tamošnje štampe nalazi se pred otkazom, nameće se kao realna mogućnost.

I ranije je Stojković figurirao kao novi selektor Srbije, posebno posle otkaza Slavoljubu Muslinu, ali je bogata ponuda iz Kine uslovila da ne dođe do dogovora s rukovodstvom FSS.

Vreme je da Srbija konačno dobije ozbiljnog selektora!

Šanse Dragan Stojković 35% Ljubiša Tumbaković 40% Neko treći 25%

Vraća se Luka Milivojević!

Dolazak novog selektora značiće i povratak Luke Milivojevića u reprezentaciju Srbije! Sramne i lažne optužbe Krstajića i njegovog pomoćnika Obradovića na račun jednog od naših najboljih fudbalera tokom SP u Rusiji oterale su Luku iz državnog dresa. Čim Krstajić bude smenjen, Luka će se vratiti u nacionalni tim.

foto: Profimedia

Kokeza, Bjeka i Panta skovali plan

foto: Printskrin

Srpska reprezentacija vratila se u Srbiju u ranim jutarnjim satima. Igrači su bili utučeni, a čelnici Saveza Slaviša Kokeza, Nenad Bjeković i Marko Pantelić nekoliko minuta su pričali u zgradi aerodroma. Pantelić je čak morao da teši Dušana Tadića, koji je bio vidno nervozan. Ne sumnjamo da su pomenuta trojica pričali o novom selektoru.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: